Designerek Paradicsoma

Legnépszerűbb okosságok

Utolsó kommentek

 

Olyan programra bukkantam, amely azt mondja magáról, hogy egyszerű kattingatásokkal, mindenféle képszerkesztési tapasztalat és programozási ismeret nélkül Weboldal template-et készít. Hát... Az ilyen programokat alapból fenntartásokkal fogadom, de el kell ismernem, hogy az Artisteer nevű program olyan eszközt ad azoknak az embereknek - akik nem akarják magukat annyira beleásni a weboldalak programozásába és a photoshop-ba - amivel tényleg könnyedén tudnak Ők is látávnyos site kinézetet, templateket létrehozni. A haladó designerek is hasznos ötleteket meríthetnek ennek a programnak a kipróbálásával. Ki tudja? Egyszer majd talán csak kattintunk egy párat, és pikk-pakk lesz egy pofás weboldalunk?

A bejegyzés trackback címe:

https://design.blog.hu/api/trackback/id/tr381142553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iprofit 2010.02.04. 16:03:55

Szia!
Véletlenül bukkantam rá erre a régebbi bejegyzésedre.
Érdekes, hogy Magyarországon nem nagyon ismerik a programot, pedig egy nem túl drága és kisebb oldalaknál jól működő alkalmazásról van szó.
Bár nagyon sok template ingyenesen is elérhető és testre szabható, ennek a programnak a segítségével azoknak is több a lehetősége az egyediesítésre, akik nem értenek a html-hez.

keresif 2011.10.25. 00:14:19

tök jó,hogy megtaláltam az oldalt.

GKK 2012.01.22. 12:48:55

Én használom, és szeretem is ezt a programot, blogokhoz pl tökéletes!
De!
Azért ez nem egy professzionális cucc, a kódja pl borzasztóan néz ki, és ha kicsit extrábbat szeretnénk vele alkotni, akkor bizony szükség van mellé programozó és grafikai tudásra is!

Magyar oldalak

Külföldi oldalak

Barátok oldalai





Copyright © 2009 naranchdesign. Minden jog fenntartva.