Designerek Paradicsoma

Legnépszerűbb okosságok

Utolsó kommentek

 

Napjaink web 2.0-ás közösségi kitudjahogymicsodája a Twitter. Mindenki közzéteheti itt, hogy éppen merre jár, mit csinál, megoszthat linkeket, fotókat azokkal akik követik őt. Hogy ez most pontosan mira jó arra nem szeretnék kitérni, van aki szereti és használja. Nekik ajánlom az alábbi válogatást, ahol a twitteres profiloldal testreszabásából láthattok néhány alkotást.


A twitter profilt csak részben lehet testre szabni, a fő üzenet ablakoknak pl. csak a színeit változtathatjuk. Viszont az alapra egyéni háttérképet, háttérszínt állíthatunk be, és megadhatjuk, hogy az általunk feltöltött kép csempézve, vagy ismétlődés nélkül jelenjen meg az üzenetablak mögött.

Nekem is van ám twitterem, dicsak! A háttér elrendezéséhez Coco twitteroldala adta az inpirációt, aminek kinézete és tartalma is már önmagában megérne egy post-ot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://design.blog.hu/api/trackback/id/tr581742655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Magyar oldalak

Külföldi oldalak

Barátok oldalai





Copyright © 2009 naranchdesign. Minden jog fenntartva.